Een 9 jarige dochter met een panische angst voor honden. NIET LEUK!

……

Als ze een hond ziet, springt ze in de nek van de persoon bij haar, ze loopt ervan weg zonder om te kijken, ze begint te roepen, te tieren, weet geen blijf meer met zichzelf,…

1x een bezoek van Rohnny en we zien een spectaculaire verandering, ZALIG, we kunnen terug gaan wandelen zonder die panische reacties! Wat een vooruitgang! Wij zijn hem eeuwig dankbaar!  Hij kwam zelfs na een tweetal weken terug om te kijken of ze al wat meer geruster was.  Dus hij volgt het ook mee op en dat is een fijn gevoel.

Een welgemeende dank je wel … (LG uit Bilzen)

 Wil jij of je kind ook meer zelfvertrouwen of vrij zijn van angst?

Als resultaat van wat wij samen bereiken werkt alles in jou weer helemaal naar éénzelfde doel toe. We veranderen wat nodig is en je komt los van al het oude dat in de weg zat. Eindelijk die rugzak leeg, eindelijk weer vrij ademhalen en ont-plooien.
Als therapeut en coach help ik je om weer vaste grond onder je voeten te vinden.

Rohnny Schepers, kindertherapeut, jongerentherapeut, onderbewustzijnscoach, hypnotherapeut
Voel de verandering,  zie de verandering,
leef de verandering

Groeit er in jou, je zoon of je dochter een parel?

Ik geloof dat jouw geest en lichaam alles bevatten om de zaken recht te zetten die 'mis' zijn gelopen in jouw leven. Waarom zou er iets in jou zitten dat je ongelukkig, angstig of uitzichtloos wil houden, dat heeft toch geen zin?
En toch gebeurt het? Waarom?

In je kinderjaren ben je heel gevoelig voor zaken die mis lopen waardoor jij een kwetsuur oploopt. Je zoekt manieren om dat een plaats te geven, om daarmee om te gaan. Omdat de manieren die je als kind ter beschikking hebt beperkt zijn, doe je dat op de beste wijze die je kan. Jouw onderbewustzijn zoekt voor jou de beste methode die er op dat moment mogelijk is.


Net zoals een oester waar een zandkorrel in de schelp terecht raakt. De oester kan die korrel niet uitspuwen en omhult de zandkorrel met parelmoer om de pijn te verzachten. Maar de oester blijft er toch last van hebben en dus wordt er weer een laagje parelmoer omheen gelegd. Zo krijg je iets wat wij een mooie parel noemen, maar dat was en is het dus voor die oester helemaal niet. Integendeel, het nam ruimte in en was een beperking voor de oester.


Ook bij jou worden pijnpunten af en toe weer aangeraakt. Dan wordt er weer een laagje omheen gelegd. Een laagje, een afweer die werkte toen je kind was. Maar werkt die nu nog? Plots wordt - net als voor die oester - jouw ruimte ook te beperkt. Je botst tegen die beperking omdat ze je tegenhoudt om iets nieuws of groters te doen in je leven. Of je lichaam of geest geven plots aan dat het teveel wordt, die parel is te groot en moet eruit.

En dan kom ik weer terug op mijn eerdere uitspraak.
Ik geloof dat jouw geest en lichaam alles bevatten om de zaken die 'mis' zijn gelopen in jouw leven weer recht te zetten. Als je maar in wisselwerking gaat met die delen van jou die de 'beschermende lagen' tot stand hebben gebracht.
Jouw onderbewustzijn, dus.
In een open gesprek met je onderbewustzijn en je lichaam los je zaken op en zorg je dat er betere manieren ontstaan om met dingen om te gaan.

Je kan dus wachten tot er genoeg signalen op bloedrood staan. Of je grijpt in op het moment dat de kwetsuur nog jong, de parel nog klein is.
Als kind, puber of jongvolwassene.
Aan jou de keuze...